حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود

ارتش صهیونیستی: تا آزادی اسرا به عملیات در بیمارستان الشفا ادامه می‌دهیم

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به پیچیدگی جنگ در نوار غزه تاکید کرد که این ارتش تا زمان پیدا کردن اسرا به عملیات خود در بیمارستان الشفا ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 17
کد خبر: ۲۱۴۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت: به عملیات خود در غزه ادامه خواهیم داد و برای بازگرداندن اسرای نزد حماس هرکار ممکنی را انجام خواهیم داد. ما عملیات خود در بیمارستان شفا را عمیق‌تر خواهیم کرد تا به اسرا دست یابیم.

وی تاکید کرد: جنگ در غزه در یک منطقه مسکونی در جریان بوده که نیازمند زمان است و ما به عملیات خود ادامه می‌دهیم.

سخنگوی ارتش صهیونیستی در ادامه افزود: در جریان یورش به بیمارستان الشفا جسد یک اسیر اسرائیلی را پیدا کردیم. ما به ۳۷۲ خانواده اسرائیلی (صهیونیست) اعلام کردیم که فرزندان نظامی آن‌ها در غزه کشته شدند. جنگ در غزه پیچیده و نیازمند زمان است، اما ما به عملیات خود ادامه می‌دهیم.

وی گفت: ما مصمم هستیم که در جنوب نوار غزه و هر نقطه‌ای که نیرو‌های حماس حضور دارند، پیشروی کنیم. تا رسیدن به تونل‌ها و جمع‌آوری اطلاعات درخصوص اسرا به عملیات خود در بیمارستان شفا ادامه می‌دهیم.

سخنگوی ارتش صهیونیستی در بخش دیگری اعلام کرد که کابینه این رژیم روز گذشته با ورود سوخت به غزه به خاطر سازمان‌های بین‌المللی موافقت کرده است.

بر اساس این گزارش، منابع خبری صبح امروز اعلام کردند که رژیم صهیونیستی جسد یک اسیر زن نظامی صهیونیست را در اطراف بیمارستان شفا پیدا کرده است.

مقاومت فلسطین اعلام کرد که این اسیر زن در جریان بمباران غزه توسط رژیم صهیونیستی کشته شده است.

رژیم صهیونیستی به بهانه وجود اسرای صهیونیست در بیمارستان الشفا از چند روز پیش به این بیمارستان حمله کرده و آن را محاصره کرده است.

رژیم صهیونیستی علیرغم ارتکاب جنایت‌های مختلف در این بیمارستان تا این لحظه حتی یک اسیر در آن پیدا نکرده است. /الجزیره

ارسال نظر